1154 Budapest, Gábor Áron u. 22. •  379-1961, 370-5331, 272-0228 •  379-1961/106 •  info@jasz.hu •  megrendelés jasz.hu

1154 Budapest, Gábor Áron u. 22. •  379-1961, 370-5331, 272-0228 •  379-1961/106 •  info@jasz.hu •  megrendelés jasz.hu

Egyedi árak egyedi minőségű szolgáltatásainkért

Másolási, nyomdatechnikai szolgáltatásainkat mindig személyre szabottan, az ügyfélek igényeinek megfelelően alakítjuk ki.

Irodaszerek kapcsán pedig cégünk összesen 8 -féle különböző ársávban kalkulál, melyhez regisztráció után a webáruházban is hozzáférhet. így mindenképpen megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelő megoldásokat.

Árainkat és kedvezményeinket illetően egyeztessen velünk, s hívja bármikor ügyfélszolgálatunkat!

Lyoness partnereink ársávját a regisztrációt követően tudjuk beállítani.

Valamennyi megrendelőnk más és más igényekkel fordul hozzánk. Ennek megfelelően nincs két egyforma szituáció, vagy megrendelés. Célunk, hogy Ön is elégedett partnereink sorában köszönthessük nem sokára.

Az irodaszer ársávjainkat webáruházunkban negyed évente tudjuk beállítani, hiszen ennyi időre van szükség ahhoz, hogy kiderüljön, pontosan mire van szükség adott esetben.

És ha nekem nem előnyös az ársávos megoldás?

Vannak ötletei? Ossza meg velünk őket!

Készséggel várjuk ötleteit és javaslatait szolgáltatásainkkal, árainkkal vagy általában az irodaszer, irodatechnika témakörével kapcsolatban.

Írjon nekünk e-mailt, vagy keressen bennünket telefonon!

Irodatechnikában célunk, hogy ügyfeleink kiadásait professzionális megoldásokkal optimalizáljuk, legyen szó bérlésről, üzemeltetésről, lízingről, esetleges eladásról, vagy javításról.

Csökkentse irodájának működési költségeit jelentős mértékben!

Mérjük fel közösen cége átlagos kiadásait, melyek irodaszerekre, papír-írószerre, nyomtatási, vagy másolási költségekre, esetleg egyéb irodatechnikai feladatokra vonatkoznak, s ez alapján kiszámítjuk, hogy miképpen volna lehetséges költséghatékonyabbá alakítani a működést.

Tapasztalatból tudjuk, hogy a kiadások 70%-át a nyomtatási és kb. 10 irodaszer teszi ki, ezért ezeket közösen, a lehetőségekhez mérten optimalizáljuk, hogy Ön ugyanazt a minőséget (esetleg márkát) kapja mint addig, ellenben jóval kevesebbért.

Igény esetén pontos és részletes statisztikát készítünk időről időre irodájának kiadásaival kapcsolatban, hogy láthatóvá váljon, hol lehetne spórolni úgy, hogy az nem megy a minőség rovására.

Hogy mit nyújtunk?

Minőség orientált irodaszer és irodatechnikai költséghatékonyságot.

Keresse akciós ajánlatainkat az év minden szakaszában, s üzemeltesse olcsó, minőségi módon, ugyanakkor hatékony módszerekkel irodáját!

Írjon nekünk e-mailt, vagy keressen bennünket telefonon!